Hamilton zna gde je problem Mercedesa

Izvor: Mondo, 06.Apr.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton zna gde je problem Mercedesa

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da njegova ekipa mora da se popravi ako misli da pobedi Ferari u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine u Šangaju.

Foto: AP Photo/Nelson Antoine

Trostruki svetski šampion Luis Hamilton je pre dve nedelje u prvoj trci u šampionatu za Veliku nagradu Australije zauzeo drugo mesto, iza vozača Ferarija Sebastijana Fetela, dok je treći bio vozač Mercedesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Valteri Botas.

Britanac i prvi vozač Mercedesa detektovao je problem u borbi sa Ferarijem.

"Išli smo na pobedu, ali oni su bolje obavili posao i pobedili. Naravno, uvek možete da analizirate razna scenarija, da li ste mogli nešto drugačije da uradite... Moramo da budemo bolji", rekao je Hamilton, preneo je Eurosport.

Fetelova pobeda u Melburnu je njegova prva, ali i prva za Ferari od septembra 2015. godine u trci za Veliku nagradu Singapura. Italijanski tim pokazao je da može da bude konkurentan Mercedesu, koji je u poslednje tri godine osvajao titule u šampionatima vozača i konstruktora.

Trka za Veliku nagradu Kine vozi se u nedelju od 8 časova u Šangaju, a Mercedes je na toj stazi pobeđivao četiri puta u poslednjih pet godina. Od akutelnih vozača najuspešniji u Kini je Hamilton sa četiri pobede. ;

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.