Hamilton najbrži na drugom treningu uoči trke za VN Singapura

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton najbrži na drugom treningu uoči trke za VN Singapura

Brži od Verštapena i Fetela.

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na današnjem drugom treningu uoči trke za Veliku nagradu Singapura u šampionatu Formule jedan.

On je najbrži krug izvezao za minut i 38,773 sekunde, što je bilo za 0,184 sekunde bolje vreme od Maksa Verštapena iz Red Bula koji je bio najbolji na prvom treningu.

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel ostvario je treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolje vreme, a prate ga Valteri Botas iz Mercedesa, Aleksandar Albon iz Red Bula i Šarl Lekler iz Ferarija.

Hamilton u generalnom plasmanu ima 63 boda više od Botasa, na samo sedam trka do kraja šampionata.

Trka za Veliku nagradu Singapura voziće se u nedelju od 14.10 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELIKA NAGRADA SINGAPURA Lekleru pol pozicija

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 16:51

Vozač Ferarija Šarl Lekler osvojio je pol poziciju pred trku za “Veliku nagradu Singapura” Formule 1. Lekler je bio najbrži u kvalifikacijama vremenom minut i 36,217 sekundi. Njemu je to šesta pol pozicija u karijeri.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,55 na pobedu Mačve protiv Proletera.. Sa...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.