Hamilton: Rozberg i ja ćemo napraviti razliku u timu Mercedesa

Izvor: Blic, 04.Feb.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton: Rozberg i ja ćemo napraviti razliku u timu Mercedesa

Bivši šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da dolazak u Mercedes predstavlja važnu fazu u njegovoj karijeri.

"Nikada nisam video grupu ljudi koja je toliko željna uspeha kao što je tim Mercedesa. Jedva čekam početak sezone. Verujem da ću moći da napravim razliku na stazi i pomognem kolegi Niku Rozbergu", rekao je Hamilton.

Ekipa Mercedesa će u španskom gradu Herezu uskoro predstaviti bolid >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za novu sezonu, u koju ulazi sa velikim ambicijama.

Prvi čovek Mercedesa Ros Bron smatra da će novi bolid, kojim će Rozberg i Hamilton upravljati, biti veliki korak napred.

"Verujem da sa Luisom i Nikom imamo najjaču ekipu u Formuli . Ne mislim da će oni "gušiti" jedan drugog, zdrava konkurencija je uvek dobrodošla, može samo da pomogne ekipi", rekao je Bron.

Nova sezona Formule 1 počinje 18. marta trkom za Veliku nagradu Australije u Melburnu.

Povezane vesti: Fernandu Alonsu pol pozicija u Singapuru Udes Hamiltona na treningu, dominacija Red Bula i Ferarija Dvostruka pobeda Meklarena u Šangaju!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.