Fetel odbio poziv Mercedesa

Izvor: B92, 26.Mar.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel odbio poziv Mercedesa

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel odbio je poziv Mercedesa da prisustvuje brifingu nemačkog tima u petak, pred Veliku nagradu Malezije, drugu trku sezone.

Posle otvaranja sezone, trke u Australiji, Fetel je ismejao Nika Rozberga jer je rekao da se nada da će rivali sustići Mercedes, zbog čega je nemački tim čak uputio zvanični poziv četvorostrukom svetskom šampionu. Međutim, Fetel je istakao da je pozivnica bila samo marketinška prilika za aktuelne šampione.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kada sam se šalio sa Nikom tokom konferencije za medije, ideja je bila da ceo padok dobije pozivnice, a na kraju sam je dobio samo ja. Mislim da su prvobitno Lauda i Volf negirali tu ideju, ali su potom pristali i verujem da je to za njih više marketinška prilika, nego prava pozivnica i zato sam je odbio”, naglasio je Fetel.

Fetel je istakao da su iz Mercedesa pokušali da pokužu kako su otvoreni i prijateljski nastrojeni prema svima.

Čak i da sam otišao tamo, da li bi oni zaista bili otvoreni prema meni. Zbog toga neću da odem, jer i da odem, sve bi bilo namešteno”, rekao je Nemac.

Fetel je zauzeo treće mesto na prvoj trci sezone, iza šampiona Luisa Hamiltona i Rozberga, a šampionat se nastavlja predstojećeg vikenda Velikom nagradom Malezije.
Pogledaj vesti o: Ferrari,   Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hamilton najbrži, uz mnogo problema

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 10:38

Branilac titule u Formuli 1 Luis Hamilton ostvario je najbolje vreme na prvim treninzima pred drugu trku sezone, Veliku nagradu Malezije...Britanac je najbrži krug na stazi „Sepang“ kompletirao u vremenu od 1:39.790 minuta tokom popodnevnog treninga, uprkos problemima sa bolidom koje je imao...Drugo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.