ĐOKOVIĆ SIGURAN NA PREMIJERI: Španac poslužio samo za zagrevanje u Njujorku

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ SIGURAN NA PREMIJERI: Španac poslužio samo za zagrevanje u Njujorku

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je danas pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta, 6:4, 6:1 i 6:4. Sledeći rival je Londero Srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je danas pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta, 6:4, 6:1 i 6:4.Đokoviću je za trijumf u njihovom prvom duelu bilo potrebno sat i 52 minuta igre.Najbolji teniser sveta u drugom kolu Ju-es opena igraće protiv Argentinca Huana Londera, koji je savladao Amerikanca Sema Kverija sa 3:1 u setovima (3:6, 6:1, 7:6, 7:5).PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Đoković - Karbaljes Baena 6:4, 6:1, 6:4Đoković je u skoro svim statističkim parametrima bio bolji rival. Na servisu je bio izuzetno dobar, rivalu nije dozvolio nijednu brejk loptu, dok je s druge strane odlično riternirao i pritiskao rivala.U prvom i trrećem setu bio mu je dovoljan po jedan brejk, dok mu je u drugom to dvaput pošlo za rukom.PROČITAJTE JOŠ: Tipsarević završio učešće na svom poslednjem Ju-es openu u singlu

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ČILIĆ SIGURAN NA STARTU US OPENA: Talentovani Rus iznenadio favorizovanog Cicipasa!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2019, 22:14

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobedio Slovaka Martina Kližana sa 6:3, 6:2, 7:6(6).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.