ĐOKOVIĆ SIGURAN NA PREMIJERI: Španac poslužio samo za zagrevanje u NJujorku

Beta

26. 08. 2019. u 22:24

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je danas pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta, 6:4, 6:1 i 6:4. Sledeći rival je Londero

ЂОКОВИЋ СИГУРАН НА ПРЕМИЈЕРИ: Шпанац послужио само за загревање у Њујорку

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je danas pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta, 6:4, 6:1 i 6:4.

Đokoviću je za trijumf u njihovom prvom duelu bilo potrebno sat i 52 minuta igre.

Najbolji teniser sveta u drugom kolu Ju-es opena igraće protiv Argentinca Huana Londera, koji je savladao Amerikanca Sema Kverija sa 3:1 u setovima (3:6, 6:1, 7:6, 7:5).

Đoković je u skoro svim statističkim parametrima bio bolji rival. Na servisu je bio izuzetno dobar, rivalu nije dozvolio nijednu brejk loptu, dok je s druge strane odlično riternirao i pritiskao rivala.

U prvom i trrećem setu bio mu je dovoljan po jedan brejk, dok mu je u drugom to dvaput pošlo za rukom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

yugovic

27.08.2019. 00:29

Malo skromnosti nije na odmet .Sacekajte do kraja sa hvalospevima .Kad mu neko "uzme meru" vas nigde nema .

PG-CG

27.08.2019. 09:15

Milanu Z, objavili ste dva ista komentara :-), doduše, u drugom je dodao još jedan "znak uzvika" :-)... Ja ću dodati još jedan "uskličnik" (sedmi) - Bravo, Nole!!!!!!! I dodao bih još - da bih volio da se Nole, kad osvoji Ameriku, prekrsti kao svaki istinski pravoslavac... Ajde, Nole, uradi to... ako si pravoslavac, naravno...