Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024, 17:30

AdmiralBet 100+ tiket

Čitava fudbalska Evropa željno iščekuje polufinalni spektakl u Minhenu gde će se večeras od 21 sat sastati Bajern i Real iz Madrida.
Tim povodom, AdmiralBet je za vas pripremio specijalnu ponudu koja donosi kvotu 100+ na vašem tiketu. 
Konkretno, u ovom slučaju je kvota uvećana sa 131,81 na 151,59.
Teško je predvideti kako će se utakmica u Minhenu zapravo odvijati, ali četiri prilično realne situacije mogle bi da vam donesu pravo bogatstvo.
Ono što je potrebno jeste da Tomas Miler upiše najmanje jednu asistenciju, Eduardo Kamavinga dobije žuti karton, Bajern iz Minhena dobije najmanje osam kornera i Andrij Lunin završi meč sa najmanje pet odbrana.
Ukoliko pogodite sva četiri prilično realna...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

AdmiralBet specijal

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024

Čitava fudbalska Evropa željno iščekuje polufinalni spektakl u Minhenu gde će se večeras od 21 sat sastati Bajern i Real iz Madrida.. AdmiralBet je za vas spremio poseban specijal kada je u pitanju ponuda igara za ovaj meč koji nam garantuje velika uzbuđenja.. Bajern se pred golom rivala...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.