Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2024, 17:24

Vučević: Trudio sam se da u ekspozeu govorim o važnim temama

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević zahvalio se danas svima koji su u Skupštini Srbije učestvovali u diskusiji o izboru vlade i istakao da se ekspozeu koji je juče predočio trudio da govori o važnim temama važnim i za unutrašnju i međunarodnu politiku.
"Hvala svima koji su učestvovali u raspravi i na kritikama, pohvalama, pitanjima. Mislim da je rasprava bila konstruktivna", rekao je Vučević.
Vučević se u zaključnom izlaganju posebno osvrnuo na teme koje se bave ekologijom i naglasio da je ukupni budžet za zaštitu životne sredine 5,2 milijarde evra.
"Mislim da je to rekordno izdvajanje po svim ovim pitanjima. U ekspozeu sam detaljno govorio o tome", rekao je Vučević....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.