Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024, 17:30

I braća Jokić prisutni u Denveru

Braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, bili su nedavno u medijima posle incidenta u drugom meču plej-of serije sa Lejkersima. Strahinja je tom prilikom udario jednog navijača Lejkersa. Pokrenuta je istraga, ali nije eskaliralo u sudski proces. 
Čitav postupak je zaustavljen, jer policija nije pronašla žrtvu fizičkog nasrtaja.
Jokići su bili prisutni i na petom meču u „Bol areni“. Nisu smešteni među gledaoce već na više, izolovanije pozicije.
Imali su i šta da vide: vrhunsku partiju najmlađeg brata, pobednički šut Džamala Mareja i prolazak Nagetsa u narednu rundu Zapada.
Sledeći rival je Minesota, a prvi duel je u „Bol areni“ 5. maja.

Opširnije...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Problem u Denveru kad se niko nije nadao

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024

Na Denver Nagetsima je da zatvore seriju sa Los Anđeles Lejkersima u petom meču serije u svojoj „Bol areni“. Dolaze Lebron Džejms, Entoni Dejvis i ostali, spremni da posle prekida niza poraza učine seriju još neizvesnijom.. U taboru branilaca titule se odjednom pojavio razlog za zabrinutost....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.