Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024, 17:30

Zečević izričit: „Ne mešam se upravi Partizana“

Legendarni bivši funkcioner i veliki sportski radnik Žarko Zečević važi za nesporan autoritet po pitanju znanja i sposobnosti u domenu izgradnje sportskih kolektiva.
Zečević je uz Nenada Bjekovića načinio od Partizana nadmoćnije sportsko društvo od rivala. Postoje glasine da još uvek ima uticaj na odluke u upravi FK Partizan, ali ih je glasno i jasno negirao.
„Mislim da ljudi preteruju. I ne samo da preteruju, nego to nije tačno! Jesam proveo 30 godina u fudbalu i u Sportskom društvu Partizana i da ne budem lažno skroman – ostavio sam trag jer dok sam bio u FK, bili smo najjači sportski kolektiv u Srbiji, a možda i šire: prvi smo učesnici Lige šampiona iz Srbije, proveli u Evropi sedam-osam sezona...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.