Delfini bez greške, Srbiji trofej u Solnoku

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" bez greške, Srbiji trofej u Solnoku

Vaterpolisti Srbije osvojili su "Volvo kup" u Solnoku, pošto su slavili u sva tri kola, a poslednja je pala selekcija Nemačke 17:5 ( 6:3, 5:1, 3:0, 3:1).

Odličnom igrom u odbrani, efikasnom u napadu u kojoj su prednjačili sjajni centri Pijetlović i Nikić ( šest, odnosno tri gola bez promašaja) Srbija lako savladala "pancere" i osvojila turnir u Mađarskoj.

Od samog početka razlika u klasi bila je primetna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iako je selektor Dejan Savić odmarao iskusne Gocića, Aleksića, Rađena, Mitrovića i Ubovića .

Već u prvoj četvrtini je Pijetlović tri puta matirao Šenkela. Dve serije "delfina" od po 5:0 posle 5:3 i 10:4 bili su razlog ubedljivog trijumfa, uz odličnu realizaciju, jer je su pogodili mrežu Nemaca 17 puta iz 26 pokušaja, dok rival nije iskoristio dva petervca.

Pre ovog meča, Srbija je bila bolja od SAD i svetskog prvaka Mađarske. U martu su predviđene pripreme dva puta po pet treninga i susret u Bukureštu sa Rumunijom u Svetskoj ligi 11. marta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Delfini" bez greške, Srbiji trofej u Solnoku

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Vaterpolisti Srbije osvojili su „Volvo kup“ u Solnoku, pošto su slavili u sva tri kola, a poslednja je pala selekcija Nemačke 17:5 ( 6:3, 5:1, 3:0, 3:1).. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.