Zaposleni u Vladi u punoj brzini škodom naleteo na Vučićev auto

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni u Vladi u punoj brzini "škodom" naleteo na Vučićev auto

Na službeni automobil u kome se nalazio predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, juče je pri punoj brzini naleteo auto marke "škoda superb", potvrđeno je "Blicu".

"Škoda superb" izlazila je iz ulice koja vodi do ulaska u Hitnu pomoć VMA, a automobil premijera išao Crnotravskom ulicom u smeru ka Banjici, a kako se "škoda" nije zaustavila pri ulasku u raskrsnicu i kretala neprilagođenom brzinom od 50 kilometara na sat, došlo je do sudara, pišu današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << "Večernje novosti".

Pukom srećom premijer nije povređen jer se kolona vozila iz pratnje kretala nešto sporije. On je potvrdio "Novostima" da je došlo do incidenta ali da on nije povređen.

- Tačno je da je danas automobil naleteo na moj. Nisam povređen i dobro se osećam - rekao je premijer.

U obezbeđenju premijera su pripadnici Vojske Srbije iz jedinica "Kobre" pa je uviđaj obavila vojna policija, a u istragu incidenta uključeni su i drugi organi.

Vozaču "škode" je urađen alko- test i uzeta krv na analizu, a dao je i izjavu nadležnim organima.

“Škoda superb” je, navode "Novosti", u vlasništvu Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije, u kojoj je i vozač vozila zaposlen.

U trenutku udesa, kompletna Crnotravska ulica je bila pod posebnim policijskim obezbeđenjem, jer je unapred najavljen prolazak premijera Vučića i njegove pratnje i na samoj raskrsnici, u trenutku sudara, bilo je raspoređeno sedam saobraćajaca.

Istraga o udesu vodi se u najstrožoj tajnosti.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.