VATROGASCI SEKLI KROV AUTOMOBILA DA IH IZVUKU U teškom sudaru povređen načelnik opštine Konjic i saputnica

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

VATROGASCI SEKLI KROV AUTOMOBILA DA IH IZVUKU U teškom sudaru povređen načelnik opštine Konjic i saputnica

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko šest časova dogodila na magistralnom putu M-17 u Vrapčićima severno od Mostara povređene su dve osobe.
Kako nezvanično saznaje Avaz, povređen je načelnik Opštine Konjic Emir Bubalo (63) i njegova saputnica A. B. (59).
Bubalo je upravljao automobilom “škoda oktavia” kada se pod još neutvrđenim okolnostima sudario s “golf 3” za čijim se upravljačem nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << I. M. (54).
On, kao i još tri osobe u “golfu” su prošli bez povreda dok su Bubalo i njegova saputnica kolima Hitne pomoći prevezeni u mostarsku bolnicu.
Po pisanju Klixa, oba vozila su nakon udesa izletela sa puta, a vatrogasci su morali rezati krov da bi izvukli povređene iz “škode”.



The post VATROGASCI SEKLI KROV AUTOMOBILA DA IH IZVUKU U teškom sudaru povređen načelnik opštine Konjic i saputnica appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Načelnik Konjica u udesu zadobio povredu glave i teži potres mozga

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2020

SARAJEVO - Načelnik Opštine Konjic Emir Bubalo i njegova supruga su u stabilnom stanju nakon saobraćajne nezgode kod Mostara u kojoj su jutros zadobili teške povrede, potvrđeno je za Klix.ba u Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.