Upoznajte novu generaciju Škode Kodiaq

Izvor: AutoBlog, 13.Jul.2023, 07:31

Upoznajte novu generaciju Škode Kodiaq

Nova generacija modela Škoda Kodiaq predstavljena sa upečatljivom kamuflažom. Pogledajte video i saznajte više o novom automobilu. Druga generacija modela Kodiaq sprema se za globalnu premijeru ove jeseni. Automobil predstavlja nadgradnju izuzetno uspešne prethodne verzije (preko 790.000 prodatih jedinica). Alex Montyro objašnjava neke elemente nove verzije u videu. Jedna od elemenata koje Alex ističe je upečatljiviji i robustniji dizajn sa efikasnim balansom snage i emocija. Novi Kodiaq je nešto veći od prethodne verzije, a unutrašnjost je takođe prostranija. Putnici mogu da očekuju više prostora za noge i...
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Upoznajte novu generaciju Škode Kodiaq (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2023

Nova generacija modela Škoda Kodiaq predstavljena sa upečatljivom kamuflažom. Pogledajte video i saznajte više o novom automobilu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.