Udario u auto državnog sekretara

Izvor: Press, 14.Maj.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario u auto državnog sekretara

Škoda oktavija" stranih registarskih oznaka juče oko 11 časova od nazad je udarila „škodu" u kojoj je bio Goran Petković, državni sekretar Ministarstva ekonomije.
Posle sudara, vozač „oktavije" izašao je uz kola, pogledao štetu i pobegao u pravcu Novog Sada!
Kako saznajemo, državni sekretar Goran Petković, njegova saradnica Danijela Lubarda i vozač službene „škode" nisu povređeni.
- Osetio sam udarac od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nazad. Okrenuo sam se i video „škodu" koja je udarila u naš zadnji branik. Vozač koji je udario u nas izašao je iz automobila i pogledao kakva je šteta. Zatim se vratio u automobil i pobegao sa mesta udesa sa oštećenim prednjim branikom. Policija je brzo došla. Na sreću, niko nije povređen. Na našem automobilu pričinjena je manja materijalna šteta - kaže Petković za Press. Posle uviđaja, policija je raspisala potragu za vozačem koji je izazvao udes i pobegao.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.