USKORO: Nova Škoda Octavia (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 14:57

USKORO: Nova Škoda Octavia (VIDEO)

Objavljen i snimak...

Pragu je u novembru 2019. godine održana promocija četvrte generacije Škode Octavije (kada je istovremeno obeležena i 60. godišnjica pojavljivanja prve Octavije), a koja će sledećeg meseca proći kroz doterivanje koje će joj pomoći da održi svoju poziciju sve do pojave potpuno nove generacije.

Za sada, kao najava služi tek jedna zatamnjena slika prednjeg dela.

Ipak, ranije špijunske fotografije otkrivaju da će Octavia dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doterana prednja i zadnja svetla, izmenjene branike i modernizovanu prednju masku. Sve to uz novi dizajn točkova, širu paletu boja i unapređenu unutrašnjost sa digitalnom instrument tablom i većim ekranom infotainmenta.

Trenutno nema informacija o izmenama u pogonskoj paleti. Budući da je ovo ipak osveženje a ne nova generacija, ne očekuju se značajnije promene u ponudi.

Ovde podsećanje da je Octavia liftback dugačka 4689 mm i široka 1829 mm, dok međuosovinsko rastojanje iznosi 2686 mm. Zzapremina prtljažnika u standardnoj konfiguraciji iznosi 600 litara (kod karavana 640 litara).
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.