Troje mladih sletelo sa mosta u kanjon, devojku vatrogasci izvlačili iz smrskanog auta

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje mladih sletelo sa mosta u kanjon, devojku vatrogasci izvlačili iz smrskanog auta

Devojka Š. A. (19) iz Sarajeva teško je povređena dok su dvojica mladića A. K. (20) i N. K. (18) lakše povređeni kada su automobilom "škoda oktavija" sleteli s mosta u kanjon reke Trešanice kod Konjica.

Zaglavljenu devojku iz smrskanog vozila izvukli su vatrogasci i članovi Gorske službe spasavanja.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 21 čas kada je automobil kojim je upravljao A. K. iz još neutvrđenih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << razloga sleteo s puta pre tunela u mestu Bradina.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon sletanja vozila dvojica mladića uspela su da izađu iz automobila i pozovu pomoć, dok je devojka ostala prikleštena u olupini. Na lice mesta ubrzo su stigli policija, Hitna pomoć i vatrogasci koji nisu uspeli sami da izvuku devojku, zbog čega su pozvali i Gorsku službu spasavanja.

"Kada smo stigli na lice mesta devojka je još bila u vozilu. Zbog sumnje da je povredila kičmu ukazana joj je prva pomoć, nakon čega smo počeli njeno izvlačenje. Na most smo je izvukli specijalnim nosilima", kazali su u Gorskoj službi spasavanja Konjic.

Povređenima je lekarska pomoć ukazana u konjičkoj bolnici. Policija je nakon uviđaja nastavila istragu radi utvrđivanja uzroka ove saobraćajke.

Strašan sudar na magistralnom putu: Tri osobe povređene, blokiran saobraćaj!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.