“Škodu” Direkcije za javni prevoz parkirali na trotoaru ispred ulaza u nišku Skupštinu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Škodu” Direkcije za javni prevoz parkirali na trotoaru ispred ulaza u nišku Skupštinu

Crna “škoda oktavija” u vlasništvu Direkcije za javni prevoz Niša, pre dve noći je naočigled revoltiranih građana bila parkirana na trotoaru, ispred samog ulaza u gradsku Skupštinu, u Ulici Nikole Pašića. Navodno je reagovala i policija, o čemu svedoče i fotografije prolaznika, a u Direkciji tvrde da je kola koristio šef službe kontrole, protiv koga će biti pokrenut disciplinski postupak.

Nepropisno parkirana “škodaDirekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << preksinoć je naočigled Nišlija bila "usidrena" ispred samih vrata niškog parlamenta, iako se parkirališta nalaze svuda okolo.

Građani tvrde da je tu stajala veoma dugo. Intervenisala je i policija o čemu svedoče i fotografije prolaznika.

Na stotinak metara odatle, u obližnjoj kafani, funkcioneri Direkcije, ali i Srpske napredne stranke (SNS) proslavljali su rođendan svom kolegi.

Intervenisala i policija; foto: čitalacDirektor Direkcije Milan Milić, koji je i sam prisustvovao rođendanskoj zabavi, nije odgovorao novinarima na pozive i poruke.

Ipak, portparol ovog javnog preduzeća Nenad Stanković tvrdi da parkiranje tog automobila sa proslavom nema veze. Navodno je, kaže, tada kola koristio šef kontrole, protiv koga će, tvrdi, biti pokrenut disciplinski postupak.

Šef kontrole je sinoć koristio to vozilo. Nama je rekao da je otišao nešto da kupi. Ne znam što se toliko zadržao. Njemu je radna druga smena. Radio je do 1… Policija ako je pisala kaznu, dostaviće je nama na firmu, a mi ćemo onda da preduzmemo mere, da pokrenemo disciplinski postupak, a kazna, ako je bude, to će da snosi lično on - navodi Stanković.

Novinari od policije čekaju odgovor na pitanje šta su preduzeli u vezi sa ovim slučajem, kakve su eventualne sankcije i ko je koristio vozilo.

Južne vesti su uputile i zvaničan zahtev za pristup informacijama od javnog značaja Direkciji, kojim traže putne naloge za sporno parkirano vozilo.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.