Škodini dizajneri se zaigrali – Octavia kupe FOTO

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škodini dizajneri se zaigrali – Octavia kupe FOTO

Nova Octavia debitovaće za manje od mesec dana, a dolazak četvrte generacije motivisao je Škodine dizajnere da zamisle i malo atraktivniju formu svog popularnog modela.

Škoda je objavila interesantne skice Octavie malo agresivnijeg izgleda u kupe formi, sa masivnim točkovima i bez fizičkih ručki za otvaranje vrata.

Uski reztovizori i tanki A stub takođe ukazuju da je više reč o zabavnom projektu nego >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << realnom modelu.

Sam kupe izgled sa spuštenom linijom krova je dovoljan signal da ovaj model neće zaživeti, pre svega jer je zaštitni znak Octavio praktičnost i prostranost, koja u ovom slučaju nije moguća.

U međuvremenu, čekamo pravu Octaviu koja će debitovati u Pragu 11. novembra kao treći Škodin model sa velikim natpisom imena proizvođača na zadnjem delu vozila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.