Škoda svojim kupcima nudi produženu vožnju  na dva točka FOTO

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 15:20

Škoda svojim kupcima nudi produženu vožnju " na dva točka FOTO

Češki proizvođač napravio je praktičan sklopivi trotinet koji može da se smesti u prostor u kome se nalazi rezervni točak.

Ukoliko je razdaljina od mesta na kome ste parkirali vaš automobil, pa do krajnjeg odredišta prevelika da biste hodali, Škoda nudi dopunsko prevozno sredstvo koje ne zauzima mnogo prostora u prtljažniku.

Reč je o sklopivom trotinetu, koji doduše nema električni pogon kao danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve popularniji dovočkaši, ali zahvaljujući kome možete brže da stignete tamo gde ste krenuli.

Kada je sklopljen, trotinet ima dimenzije 49x42x11cm, dok je maksimalna nosivost 100 kg.

Izrađen je od čelika i aluminijuma, a njegova masa iznosi svega 5 kg. To ga čini veoma praktičnim jer nakon završene vožnje može jednostavno da se sklopi i ponese sa sobom čak i u javni prevoz.

Škoda za sada ovaj trotinet nudi kupcima modela Scala i Kamiq u Velikoj Britaniji uz doplatu od 120 funti (oko 135 evra).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.