Škoda predstavila Kodiaq GT FOTO

Izvor: B92, 17.Okt.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoda predstavila Kodiaq GT FOTO

Češki proizvođač objavio je zvanične fotografije SUV-kupea za Kinu.

Škoda Kodiaq GT zasnovan je na regularnom SUV-u Kodiaq, od koga se razlikuje po zadnjem delu vozila koji ima dizajn karakterističan za pomodne kupe-krosovere.

Automobil je razvijen specijalno za Kinu, što ne čudi s obzirom da u Škodi tvrde da im je ta država pojedinačno najznačajnije tržište. Kodiaq GT biće četvrti po redu SUV češkog proizvođača koji će se prodavati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, uz Karoq, Kodiaq i model Kamiq (takođe kineski ekskluzivitet).

Novi Škodin model, dužine 4,63 m, u Kini će se prodavati u dve verzije – obe pogonjene 2.0 litarskim TSI turbo benzincem.

Slabiji motor isporučuje 186 ks i stiže sa prednjim pogonom, a jači nudi 220 “konja”, pogon na sva 4 točka i sedmobrzinski DSG menjač sa duplim kvačilom kao standardni deo opreme.

Kodiaq GT debitovaće na sajmu automobila u kineskom gradu Guangžu, koji se održava 16-25. novembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.