Škoda najavila dve premijere: Novi Superb i Kodiaq na jesen

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 13:23

Škoda najavila dve premijere: Novi Superb i Kodiaq na jesen

Prodaja će početi krajem ove ili početkom sledeće godine.

Škoda je objavila "tizer" fotografije na kojima se naziru siluete nove generacije modal Superb i Kodiaq, koji će debitovati ove jeseni.

Četvrta moderna iteracija vodećeg modela brenda ponovo će biti ponuđena u hečbek i karavan (Combi) karoseriji, za razliku od mehanički povezanog Volkswagen Passat, koji će biti dostupan isključivo kao karavan.

I Superb i Passat će se proizvoditi u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bratislavi u Slovačkoj. Do sada se Superb proizvodio u Češkoj, u fabrici Kvasini, gde će SUV Kodiaq nastaviti da se sklapa u svojoj drugoj generaciji.

Novi veliki modeli iz Škode biće ponuđeni sa plug-in hibridnim pogonskim agregatima, uz benzinske i dizel motore sa "lako-hibridnom" tehnologijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.