Škoda Kamiq Monte Carlo FOTO

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoda Kamiq Monte Carlo FOTO

Škoda je objavila fotografije Monte Carlo verzije svog najmanjeg SUV modela.

Posle Scale, i Kamiq je dobio svoju Monte Carlo varijantu. Ovaj specijalni paket opreme biće dostupan u kombinaciji sa svim motorima koji su inače u ponudi Škodinog potkompaktnog SUV-a.

Kamiq Monte Carlo razlikuje se od standardne verzije po tome što ima kompletne LED farove i crne, sjajne ukrasne detalje na maski hladnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << branicima i kućištima spoljnih retrovizora. Tu su još i crne krovne šine i crni ukrasni dodaci na pragovima vrata.

Stop svetla su takođe u potpunosi u LED tehnologiji, a Kamiq Monte Carlo ima i panoramski stakleni krov, zatamnjena zadnja stakla i crni zadnji difuzor na donjem delu branika.

SUV se standardno isporučuje sa 17-inčnim alu felnama, a uz doplatu su dostupne i opcione od 18 inča.

Unutrašnjost je dizajnirana u sportskom stilu, uz sportska sedišta podesiva po visini, sa integrisanim naslonom za glavu i ukrasne detalje od materijala sa teksturom koja podseća na ugljenična vlakna.

Atmosferu u kabini Monte Carlo verzije upotpunjuje ambijentalno LED osvetljenje.

Škoda Kamiq Monte Carlo biće izložena na štandu češkog proizvođača na Sajmu automobila u Frankfurtu, pored modela Scala Monte Carlo, a prodaja će početi do kraja godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.