Saobraćajna policija sa juga Srbije dobila još 9 novih službenih “škoda”

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna policija sa juga Srbije dobila još 9 novih službenih “škoda”

Od 47 “škoda karok” koje je parama građana kupilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, kako kažu u ovoj instituciji devet je prosleđeno saobraćajnoj policiji sa juga Srbije. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je baš "škoda" kupljena, jer su takva vozila tražili sami policajci.

Omiljena vozila srpskih funkcionera "škoda" ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su "oplemenila" vozni park srpske policije. MUP je, kažu, nabavio 47 ovakvih kola, od čega su 9 otišla na jug Srbije.

Policijska uprava u Nišu, ističu u MUP, dobila je 3 nova vozila. Ostali gradovi, dodaju, nešto manje.

Policijske uprave Vranje i Pirot po dva vozila, dok su PU Leskovac i PU Prokuplje dobile po jedno vozilo - navode u MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je prisustvovao dodeli 47 savremeno opremljenih patrolnih vozila pripadnicima Uprave saobraćajne policije, poručio je da će država nastaviti da investira u poboljšanje uslova rada policijskih službenika.

Vozila su nabavljena za pripadnike saobraćajne policije koji se bave uviđajem i poseduju savremenu i svu neophodnu tehnologiju za rad. Birali su ih sami policajci koji rade na terenu i koji su se izjasnili kakvo vozilo im je potrebno i kakve komponente treba da sadrži - rekao je Stefanović.

Podsetimo, pre dve godine MUP je nabavio veliki broj "škoda", međutim, cena i uslovi kupovine do danas su ostali tajna.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.