Predstavljena unutrašnjost 2015 Škoda Superb modela

Izvor: Moto.rs, 04.Feb.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena unutrašnjost 2015 Škoda Superb modela

Škoda je predstavila nekoliko fotografija na kojima je prikazana unutrašnjost njihovog vodećeg Superb modela.

Superb će uskoro ući u treću generaciju nakon što je Škoda 2001. godine ponovo počela sa korišćenjem ovog naziva, a nove modele odlikuje kombinacija prostranosti, funkcionalnosti i dizajna. Na fotografiji se vidi kontrolna tabla koja je specifična za kompaniju Škoda, ali je vidljiv i veći ekran >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << osetljiv na dodir, dok kontrole za klima uređaj i točak upravljača izgledaju isto kao i kod Octavia modela.

Među ostalim karakteristikama su električna parkirna kočnica, DSG menjač i kožni tapacirung, između ostalog. Na fotografiji je prikazana Laurin & Klement verzija, iako Škoda obično L&K verzije predstavlja nešto kasnije. Poznato je da će treću generaciju Superb modela odlikovati 80mm duže međuosovinsko rastojanje kao i celokupna dužina povećana za 20mm, čime će Superb postati jedan od najvećih modela u kategoriji srednje velikih vozila. Uprkos povećanim dimenzijama, težina vozila biće manja za 75 kilograma, dok će kapacitet prtljažnika biti povećan na 625 litara, odnosno, na 1.760 litara kada se zadnja klupa spusti. Škoda će VW Passat B8-bazirani Superb predstaviti krajem ovog meseca, pred održavanje sajma automobila u Ženevi.

foto © Škoda
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.