Povređena trudnica u udesu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2023, 20:39

Povređena trudnica u udesu u Nišu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu povređena je trudnica. Povređenu ženu pregledala je ekipa Hitne pomoći, nakon čega je prevezena u Klinički centar na dalju dijagnostiku, a potom puštena kući.

Iz policije kažu da se nezgoda dogodila oko 16:25 kada je automobil marke “škoda” niških registarskih tablica udario u banderu pored puta. Tom prilikom povređena je žena koja se nalazila na mestu suvozača, a nakon pregleda Hitna pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ju je prevezla u Klinički centar.

U nezgodi je povređena 25-godišnja trudnica u poodmakloj trudnoći. Ona je bila svesna, orjentisana i stabilnih vitalnih parametara, nije imala vidljivih povreda ali se žalila na bol u grudima jer se otvorio airbag pa smo je prevezli u Klinički centar na dalju dijagnostiku - navode iz Hitne.

Iz Kliničkog centra navode da je nakon uradjenih svih analiza utvrdjeno da nema nikakvih opasnosti ni po plod ni po trudnicu pa je žena u pratnji supruga otišla kući.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"U 9. mesecu je i žalila se na bol u grudima": Ovo je detaljno stanje povređene trudnice (25) u Nišu

Izvor: 24sedam.rs, 24.Jul.2023

Iz policije kažu da se nezgoda dogodila oko 16:25 kada je automobil marke “škoda” niških registarskih tablica udario u banderu pored puta

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.