Potpuno novi 2015 Škoda Superb model prikazan u vidu skice

Izvor: Moto.rs, 14.Dec.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno novi 2015 Škoda Superb model prikazan u vidu skice

Češka kompanija Škoda koja posluje u sastavu Volkswagena je izdala prve zvanične dizajnerske skice naredne generacije modela Superb. Nakon prošlonedeljnih fotografija kamufliranog prototipa, sada stiže prva kolor skica ovog modela.

Sudeći po njoj, novi model će biti pod snažnim uticajem VisionC koncepta i karakterisaće ga muskularni poklopac motora i istaknuta rešetka motora, na koju će se nastaviti glavna svetla odnosno LED svetla za dnevnu vožnju malo niže >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << postavljana. Ovaj model bi trebalo da bude pozicioniran u gornjem delu segmenta vozila srednje klase. Vozilo će biti bazirano na produženoj MQB platformi i biće 75kg lakše od prethodnog modela. Prethodni izveštaji su sugerisali da će osnovni model pokretati 1.4L benzinska jedinica sa 125ks snage i da će cena ovog modela biti oko 25.000 evra u Nemačkoj. Opseg motora će uključivati i 1.8TSI motor sa 260ks snage i 1.6L i 2.0L dizele sa 120 i 190ks snage.

foto © Škoda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.