ODLIČNA VEST: Škoda najavila Vision IN SUV koncept

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIČNA VEST: Škoda najavila "Vision IN SUV" koncept

Zvanično objavili...

Škoda je i zvanično objavila da će 5. februara na sajmu Auto Expo 2020 u Nju Delhiju predstaviti svoj novi koncept automobil Vision IN SUV.

Interior sketch of Skoda VISION IN compact SUV for India. Highlights include dashboard arranged in layers, ventilation louvres that span width of cabin, virtual cockpit or digital instrument panel and small control lever for gear selector. Love the big chrome vent too. pic.twitter.com/5z0laDKp1x
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Shapur Kotwal (@ShapurK) December 18, 2019

Takođe, saopšteno je i da će Vision IN SUV concept najaviti budući Škodin SUV model, pripremljen specijalno za indijsko tržište.

Taj SUV se na tržištu očekuje tokom drugog kvartala 2021. godine, a biće napravljen na MQB A0 platformi. Indijski mediji pišu da će vozilo imati dužinu od 4260 mm i međuosovinsko rastojanje od 2651 mm, kao i da će nuditi dosta mesta za punike na zadnjim sedištima.

Objavljen je i jedan teaser crtež unutrašnjosti koncept verzije, a koji pokazuje trokraki volan sa zaravnjenim donjim delom, veliki ekran infotainment sistema i digitalnu instrument tablu.

Vision IN SUV concept će najverovatnije dobiti izgled inspirisan Škodom Kamiq, ali uz dodatak određenih detalja po ukusu indijskih kupaca.

U plati motora će s naći samo benzinci, po svemu sudeći 1,0 litarski trocilindrični turbo i 1,5 litarski četvoroiclindrični turbo agregat. Na kraju, u ponudi bi mogla da se nađe i CNG verzija sa pogonom na komprimovani prirodni gas.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.