Novi Sad: Funkcioner DS Elezović izazvao sudar

Izvor: Večernje novosti, 13.Maj.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Funkcioner DS Elezović izazvao sudar

PREDSEDNIK Izvršnog odbora Demokratske stranke, Dušan Elezović, u ponedeljak je izazvao udes u Novom Sadu, vozeći sporednom, jednosmernom ulicom u suprotnom smeru, kada je njegovo privatno vozilo „škoda oktavija“ od siline udara oštetilo četiri parkirana automobila. Saobraćajna nezgoda, u kojoj, srećom, nije bilo povređenih, dogodila se oko 10 časova, u Ulici Novosadskog sajma, iza restorana „Novak Đoković“. Očevici tvrde da Elezović nije poštovao saobraćajne propise i da se osim što je vozio u suprotnom smeru od dozvoljenog, kretao većom brzinom od dozvoljene. - Na kružnom toku oko parkinga je dozvoljena brzina 30 kilometara na čas, a gospodin koji je izazvao udes vozio je mnogo brže, i to u kontra smeru - kaže, za „Novosti“, jedan od očevidaca, Vladeta J. - Neposredno pre incidenta, ovuda je prošla grupa đaka iz obližnje škole, koja je bila na velikom odmoru. Zaista je prava sreća što su samo automobili nastradali. Po rečima očevica udesa, koji inače živi u tom delu grada, prošle godine je na istom ovom mestu gde je došlo do udesa poginuo njegov komšija, kada je na njega naleteo automobil. Dušan Elezović je pre unapređenja u prvog čoveka Izvršnog odbora Demokratske stranke bio predsednik Pokrajinskog odbora ove partije, a u februaru ove godine saslušan je u Tužilaštvu za organizovani kriminal, u svojstvu svedoka u aferi „Azotara“. GAS UMESTO KOČNICE MADA u prvi mah nije želeo da prokomentariše činjenicu da je izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj samo pukom srećom nije bilo povređenih, Elezović je „Novostima“ kratko rekao da se „isparkiravao kada je došlo do nezgode“. - Nažalost, umesto kočnice stisnuo sam gas i to je sve što mogu da kažem - bio je kratak Elezović, kome policija, posle urađenog alko-testa nije otkrila prisustvo alkohola u krvi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Vojvodine: Elezović nije vozio službeni auto

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2013

Vlada Vojvodine demantovala je navode pojedinih medija da je visoki funkcioner Demokratske stranke (DS) Dušan Elezović upravljao vozilom Vlade Vojvodine prilikom saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao u Novom Sadu..."Na osnovu podataka Uprave za zajedničke poslove pokrajinskih organa, koja je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.