Nova Škoda Superb stiže 2024-e: Evo najvažnijih detalja o češkoj krstarici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 16:11

Nova Škoda Superb stiže 2024-e: Evo najvažnijih detalja o češkoj krstarici (FOTO)

Predstaviće elegantan, osvežen izgled i kvalitetnu opremu

Škoda je zabeležila uspeh s najnovijom Octavijom i električnim Enyaq iV, ali nije zaboravila flagship limuzinu i karavan Superb.

Naredna generacija, Mk4 Škoda Superb, stiže za tri godine i biće postavljena na proverenoj MQB platformi. .

Špijunski snimci otkrivaju nešto duže međuosovinsko rastojanje, što će model dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlikovati od Octavije koja je takođe “porasla” u 4. generaciji. Na Twitteru su osvanuli i digitalni renderi mogućeg dizajna vozila.

Tri vrste pogona

Očekuje se da četvorotočkaš pokreću najnoviji Volkswagen agregati, uključujući 2.0-litarske benzince i dizelaše koji zadovoljavaju Euro 7 standarde, prenosi Autoexpress.

Novi Superb biće dostupan i u plug-in hibridnoj verziji.

Najavljena je revolucija u kabini i načinu interakcije vozača i upravljačkih komandi. Kompanija najavljuje određene elemente iz Enyaq iV, ali moramo sačekati premijeru za detalje.

NEWS: There’s an all-new Skoda Superb coming in 2024 and we have exclusive pictures of what it could look like…>> https://t.co/d4HCGzxWwg pic.twitter.com/vJLBXdJmH1

— Auto Express (@AutoExpress) October 15, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.