Nova Škoda Superb i Kodiaq stižu ove jeseni

Izvor: AutoBlog, 26.Apr.2023, 20:08

Nova Škoda Superb i Kodiaq stižu ove jeseni

Sem što je najavila šest električnih noviteta do 2026. godine (o tome više OVDE), Škoda je objavila i nove tizer slike novih generacija modela Šuperb i Kodiaq. Već neko vreme je naime poznato da Škodini planovi za drugu polovinu ove godine predviđaju predstavljanje novog Superba, kao i novog Kodiaqa. Novi veliki modeli iz Škode će biti ponuđeni sa plug-in hibridnim pogonskim sistemima zajedno sa benzinskim i dizel motorima sa blago-hibridnom tehnologijom. VW Group najavljuje „moderne, efikasne“ SUS motore, ali ne ulazi u detalje. Škoda napominje da će organizovati odvojene događaje za dva automobila, pri čemu će Superb „postaviti standarde u pogledu udobnosti i prostora“, dok će Kodiaq „podići bezbednost, tehnologiju...
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Škoda najavila dvije premijere: Novi Superb i Kodiaq na jesen

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023, 08:05

Škoda je objavila "tizer" fotografije na kojima se naziru siluete nove generacije modal Superb i Kodiaq, koji će debitovati ove jeseni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.