NOVITET: Stiže nova Škoda Combi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVITET: Stiže nova Škoda Combi

Lepa vest...

Škoda je otkrila izgled novog Octavia modela, a prvi u prodaju ide Combi.

#Skoda #Octavia 2020 #OctaviaCombi unveiled with 60 km electric range #SkodaOctavia #VW #Volkswagen #ElectricVehicles pic.twitter.com/o1hjvctB4A

— 24wheel_news (@24wheel_news) March 20, 2020

Škoda nas je obradovala slikama novih Octavia, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a fokus je na modelu Combi.

Ova Octavia se po prvi put može pohvaliti hibridnim modelom, ali će se u ponudi naći i standardna benzin verzija, kao i dizel verzija, ali i verzija na kompresovani prirodni gas.

Snaga motora će biti između 109 i 201 KS, a hibrid će iz jednog punjenja moći da pređe oko 60 km pošto će imati bateriju od 13 kWh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.