Loto: Rajko i Mirko dobili škode!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loto: Rajko i Mirko dobili škode!

BEOGRAD - Iznenađenje u pravom trenutku!

Dva specijalna dobitka, „škoda rapid aktiv“, iz prvog i trećeg ovogodišnjeg kola loto igre pronašli su svoje vlasnike u Beogradu. Dobitnik Rajko Radomirović već 30 godina igra iste loto kombinacije i nastavlja porodičnu tradiciju igranja igara na sreću.

Pre više godina obradovao ga je dobitak od šest pogodaka, a naročito mu je draga ova nagrada jer je listić uplatio kad je išao u posetu rodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kraju. Drugi dobitnik automobila je Mirko Đaković, koji je želeo da kupi nov automobil.

- Nisam imao dovoljno novca, tako da je ova „škoda“ stigla baš kad je trebalo - prepričava Mirko uzbuđeno i dodaje:

- Drago mi je što su svi u mom okruženju počeli da veruju u igre na sreću i da slede moj primer. Nikad se ne zna kad vas može iznenaditi dobitak.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.