Kompanija Škoda predstavila sveže slike 2015 Superb modela

Izvor: Moto.rs, 29.Apr.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Škoda predstavila sveže slike 2015 Superb modela

Škoda je objavila nove slike 2015. Superb modela koji je predstavljen na Salonu automobila u Ženevi u martu ove godine.

Glavni model češke kompanije će u prodaji da se pojavi od juna ove godine pri čemu je osnovna verzija opremljena 1,4-litarskim TSI benzinskim motorom sa 125ks. Auto je dostupan u četiri nivoa opreme - S, SE, SE L Executive i Laurin & Klement.

„Najbolja Škoda ikada“ kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ovaj model reklamira je u ponudi sa osam različitih motora, pri čemu su svi oni opremljeni sa stop / start tehnologijom. Pet benzinskih motora proizvode između 125ks i 280ks, dok TDI dizel linija se sastoji od tri motora sa snagom u rasponu između 120ks i 190ks.

Sve jedinice mogu da budu uparene sa transmisijom dvostrukom spojnicom uz jedini izuzetak u vidu osnovne benzinske jedinice. Pogon na sva četiri točka je opcija na modelima koji su opremljeni sa četiri od osam motora.

foto © Škoda

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.