Kamiq dobio terenski paket, ali bez AWD

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamiq dobio "terenski" paket, ali bez AWD

Najmanji Škodin krosover Kamiq dobio je Scoutline verziju koja donosi "terenski" izgled, ali bez pogona na sva četiri točka.

Kamiq Scoutline izgleda "sirovije" zahvaljujući crnim okvirima oko točkova i srebrnoj zaštiti donjeg dela prednjeg i zadnjeg branika.

Nova varijanta češkog krosovera B segmenta dolazi standardno na 17-inčnim felnama, ali se uz doplatu mogu dobiti i 18-inčne.

U standardnoj opremi dobijaju se i potpuno LED zadnja svetla, hromirani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okrivi prozora i zatamnjena zadnja stakla.

Iako nema fotografija unutrašnjosti, Škoda standardno oprema Scoutline modele sa prednjem sedištima podesivim po visini sa posebnim ThermoFlux presvlakama.

Takođe, volan, ručice menjača i ručne kočnice su obloženi kožom, dok su pedale aluminijumske.

Tu su i drveni detalji, crni dezeni, hromirani ventilacioni otvori, LED ambijentalno osvetljenje u beloj, narandžastoj ili crvenoj boji.

Što se tiče pogonskih jedinica, tu nema nikakvih novina, u ponudi su tri benzinska te po jedan dizel i motor na prirodni gas (CNG) u rasponu snage od 90 do 150 KS.

Škoda Kamiq Scoutline će biti predstavljena u martu u Ženevi, a na tržištu će biti od juna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Škoda Kamiq Scoutline

Izvor: AutoBlog, 15.Jan.2020

Najnoviji (i najmanji) Škodin crossover Kamiq će uskoro dobiti novu, Scoutline verziju. Tačnije, Česi će ovaj novitet promovisati početkom marta na sajmu automobila u Ženevi, dok se tržišni start u Evropi najavljuje za jun. Treba međutim odmah napomenuti da Kamiq Scoutline nema pogon na sva četiri...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.