Jedna osoba poginula u nesreći kod Čačka

Izvor: Kurir, 10.Jul.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u nesreći kod Čačka

Do nesreće je došlo kada je putničko motorno vozilo marke ,,škoda,, kojim je upravljao državljanin BiH, prešlo na levu kolovoznu traku i udarilo u zadnji deo putničkog motornog vozila ,,fijat,,

ČAČAK - U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak ujutro, dogodila na magistralnom putu u Mojsinju kod Čačka, jedna osoba je poginula, a dve su povređene, saopštila je Policijska uprava Čačak.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nesreće je došlo kada je putničko motorno vozilo marke ,,škoda,, kojim je iz pravca Preljine prema Kraljevu, upravljao N.B. (39) iz Visokog, državljanin BiH, prešlo na levu kolovoznu traku i udarilo u zadnji deo putničkog motornog vozila ,,fijat,, kojim je iz suprotnog pravca upravljao S.P. (56) iz Kovina.

Potom je vozilo Nermina B. udarilo i u ,,juga,, koji se takođe kretao iz suprotmog pravca, a kojim je upravljala S.P.(47) iz Zaječara. Na putu do čačanske bolnice S.P. je preminula, N.B. je zadobio teške telesne povrede, a putnik iz njegovog vozila S.H. iz Visokog, zadobio je lake telesne povrede, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj na licu mesta obavila je istražni sudija Osnovnog suda u Čačku, zamenik osnovnog javnog tužioca i saobraćajna policija PU Čcačak.

Na ovom delu magistralnog puta saobraćaj nije bio u prekidu, ali se odvijao naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.