JOŠ UDOBNIJI I SIGURNIJI: Škoda predstavila svoju UNAPREĐENU perjanicu Superb (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ UDOBNIJI I SIGURNIJI: Škoda predstavila svoju UNAPREĐENU perjanicu Superb (FOTO)

Luksuzni model doveden do savršenstva.

U Mladoj Boleslavi, sedištu "Škode", odlučili su da svoju perjanicu "Superb" dodatno unaprede i opreme tako da bude još komfornija i bezbednija.

Škoda je saopštila da su svi modeli "superb" i "superb kombi" od kraja maja unapređeni brojnim inovacijama. To uključuje između ostalog i automatski poziv u slučaju nesreće. Takozvani Care Connect od sada će biti deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << standardne opreme već u paketu "ambišn". Sistem iz vozila tako u slučaju nesreće pokreće automatski poziv u pomoć glasovno i šalje određene podatke o mestu na kojem se vozilo nalazi. Poziv u pomoć moguće je poslati i ručno, pritiskom na dugme koje se nalazi na krovu vozila.

Skoda Superb tops Driver Power 2017 surveyhttps://t.co/ggL5WVqQrD#Skoda #Superb #DriverPower#Motorhappy #Tweetmaster#KPRS #87RT pic.twitter.com/RDlp2TS2SY

— AllVehicleContracts (@AVC_Leasing) June 8, 2017

Brojne funkcije sada mogu da se koriste zahvaljujući novom "infotejntment" sistemu. Displej ekrana (osetljiv na dodir) porastao je sa osam na 9,2 inča ("Kolumbus" navigacija), a sistem "sving" ima ekran koji je porastao sa pet na 6,5 inča. Tu je "smartlink +" sistem, koji je zadužen za sjajnu konekciju sa mobilnim telefonom vozača.

Tu je sada i park distance kontrolni sistem koji ne samo da automatski manevriše već i koči kada je to potrebno. Sedišta sada imaju i električnu masažu, ventilaciju, grejanje, memorijsku funkciju. I buka u kabini je dodatno snižena. Čak su i između duplih stakala ugradili "akustik film" zadužen za redukciju jačine spoljnih zvukova.

Skoda Superb, el Skoda que se ve mejor que cualquier Volkswagen. ¿Qué opinan? pic.twitter.com/68u3AOeIMy

— CarManía (@CarManiaMx) June 5, 2017

Škoda je "superb" i "superb kombi" opremila i novim 19-inčnim točkovima od lake legure, a uvedena je u ponudu i nova boja "velvet red metalik", koja će biti dostupna krajem godine. Ponuda agregata zasad nije menjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.