GREŠKA PRIJATELJA KOŠTALA GA ŽIVOTA! Bivši fudbaler stradao na licu mesta - nije mu bilo spasa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 22:02

GREŠKA PRIJATELJA KOŠTALA GA ŽIVOTA! Bivši fudbaler stradao na licu mesta - nije mu bilo spasa (FOTO)

Istragom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je sletela s puta i prevrnula se "škoda" u kojoj je nastradali muškarac bio sa još tri osobe.

U saobraćajnoj nesreći između Doboja i Modriče u naselju Božinci Donji stradao je suvozač u vozilu "škoda" Pavle Nikolić (32), dok su vozač Dalibor P. (43) i duga dva putnika u vozilu Alen S. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (45) i Dalibor M.(46) teško povređeni.

- Nesreća se desila u nedelju oko 22.45 časova, u mestu Božinci Donji. P. N. je smrtno stradao na mestu, dok su ostali putnici povređeni, ukazana im je lekarska pomoć u dobojskoj bolnici. Kod D. P. je 1,64 g/kg alkohola u krvi, kod A.S. 1, 15 g/kg, a kod D.M. 1, 92 g/kg - saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Prema informacijama "Novosti", putnici u vozilu su taj dan putovali sa ekipom OFK "Pridjel" u Podnovlje na utakmicu. Prijatelji nastaradalog kažu da je pobeda na utakmici bila razlog što su odlučili da se malo provedu i popiju "koju više" u obližnjem ugostiteljskom objektu. To se pokazalo kao kobna greška, koja će njihovog prijatelja koštati života.

Tek će istragom biti utvrđeni detalji tragedije i kako je zapravo do nesreće i došlo.

Zbog ove nesreće su se oglasili iz OFK "Pridjel" i izjavili saučešće porodici nastradalog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.