AUTO PREPOLOVLJEN NAKON TRAGEDIJE KOD JAGODINE: Sleteo s puta kod GROBLJA, pa se zakucao u stub - dvoje stradalo na licu mesta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 14:13

AUTO PREPOLOVLJEN NAKON TRAGEDIJE KOD JAGODINE: Sleteo s puta kod GROBLJA, pa se zakucao u stub - dvoje stradalo na licu mesta (FOTO)

U naselju Trnava kod Jagodine rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradalo dvoje ljudi

Automobil škoda potpuno je uništen, kao što se i vidi na fotografiji.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako javlja jagodinska Infocentrala, nesreća se dogodila jutros u 3.50 sati a život je izgubilo dvoje - muškarac (28) i žena (46) stradali su na licu mesta.

Automobil je sleteo s puta kod groblja i udario u električni stub.
Pogledaj vesti o: Skoda,   Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA U TRNAVI Automobil prepolovljen, poginule dve osobe (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Dec.2022

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 4 sata na putu Kragujevac - Jagodina u naselju Trnava u kojoj su nastradale dve osobe, muškarac B. A. (28) i žena T. R. (46), saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Ovo je Bogdan koji je poginuo u teškom udesu u Jagodini: Proleteo kroz šoferšajbnu, sumnja se da su dva faktora doprinela nesreći (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 11.Dec.2022

Nesreća se dogodila jutros u 3.50 sati, kada je automobil sleteo s puta kod groblja i udario u električni stub

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.