31.08.2016 ::: Škoda Kodiaq - prva fotografija enterijera

Izvor: AutoMagazin, 01.Sep.2016, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

31.08.2016 ::: Škoda Kodiaq - prva fotografija enterijera

Škoda Kodiaq biće zvanično predstavljena večeras u 19h, na prezentaciji u Berlinu. Kompanija iz Mlade Boleslave počastila nas je sa nekoliko fotografija enterijera. Kako vam se sviđa unutrašnjost ovog atraktivnog SUV modela?

U zvaničnom saopštenju nema puno toga, ali ima jedna važna informacija - verzija modela Kodiaq sa pet mesta imaće zapreminu prtljažnika od čak 720 litara, a kada se obore nasloni zadnjih sedišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << zapremina raste na čak 2.065 litara.

Što se motorizacije tiče, poznato je da će Kodiaq pokretati 2.0 TDI motor (110 i 140 kW), kao i tri benzinska motora (1.4 TSI i 2.0 TSI). Neće nedostajati ni DSG menjač, pogon na sve točkove, adaptivni amortizeri i režim Off-road za verziju sa pogonom na sve točkove.

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.