Nova Seat Ibiza stigla u Srbiju

Izvor: Autoportal.rs, 04.Sep.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Seat "Ibiza" stigla u Srbiju

Španski proizvođač automobila, inače član "Volkswagen" grupe, ima novi model u svojoj postavi koji je od sada dostupan i kupcima u Srbiji.

SEAT je predstavio svoj novi "Ibiza" model pod sloganom "OTVARA VAM NOVI SVET". Od sada dostupan i u Srbiji, u SEAT prodajnim salonima, dolazi sa standardnom opremom koja uključuje: multimedijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << sistem sa touchscreen monitorom do 6,5" sa USB priključkom, Bluetooth interfejsom, kao i Mirror Link tehnologija povezivanja pametnih telefona sa vozilom.

Svi kupci mogu da biraju između tri različita paketa dodatne opreme. u pitanju su "Sky", "Urban" i "Comfort" paketi opreme koji sadrže:

SKY

-metalik boja po izboru

-disk kočnice

-panorama krov

-naslon za ruku napred

URBAN

-metalik boja po izboru

-unutrašnji i spoljašnji kolor paket (boje: velvet - bordo/ljubičasta  ili bizmut - bež/zlatna )

COMFORT

-metalik boja po izboru

-disk kočnice

-zadnji parking senzori

-zatamljena zadnja stakla

-naslon za ruku

-ambijentalno osvetljenje

Svi motori u ponudi naravno ispunjavaju "Euro 6" ekološke standarde koji bi uskoro i kod nas trebalo da postanu minimalni uslov za uvoz novih automobila. SEAT svim kupcima daje garanciju od 5 godina ili 100 000 pređenih kilometara.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.