Sajam automobila u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Okt.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam automobila u Novom Sadu

BEOGRAD - Od 11 časova, u Auli Novosadskog sajma, biće otvoren 15. Sajam automobila, na kojem je predstavljeno više od 40 brendova, a u okviru njih premijerno oko 30 novih modela.


Posetioce, uz novitete, očekuju i značajni popusti, sajamske akcije, pokloni pri kupovini, test vožnje izložba oldtajmera, poklon igra za posetioce... Veliko interesovanje, kako se očekuje, biće za „Tuning Day“ koji je u subotu, 28. oktobra. Tada će u Hali 4 Novosadskog sajma biti izloženo oko 100 reli, drag i drift automobila.
 
Od 13, 15 i 17 časova biće organizovane trke profesionalnih vozača i drugi interesantni sadržaji.

Svaki posetilac Sajma automobila će na pokon dobiti vaučer u iznosu 600...
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Novi Sad: Od predratnih do najnovijih!

Izvor: Mondo, 26.Okt.2017, 08:23

Na Sajmu automobila u Novom Sadu predstavljeno je više od 40 svetskih automobilskih brendova, a među njima premijerno 30 novih modela. Posebno mesto zauzeli su oldtajmeri iz perioda pre i neposredno nakon Drugog svetskog rata.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.