Izvor: Blic, 24.Mar.2023, 14:45

Sadnjom stabala na beogradskom Ušću, DDOR osiguranje nastavilo akciju "Za šumu u tvom kraju"

Nedavno otvoren Beogradski sajam automobila, čiji je DDOR osiguranje generalni sponzor, bio je prošle godine povod za pokretanje akcije "Za šumu u tvom kraju" kojom je predviđena sadnja stotina stabala u gradovima u čitavoj državi. Beograd je sedmi grad nakon Vršca, Subotice, Sremske Mitrovice, Smedereva, Zrenjanina i Novog Sada, u kojima su nova stabla oplemenila ulice i parkove, a urbano pošumljavanje će se još dogoditi u Užicu, Novom Pazaru i Tutinu.
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012,   Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sadnjom stabala na beogradskom Ušću, DDOR osiguranje nastavilo akciju „Za šumu u tvom kraju“

Izvor: Danas, 24.Mar.2023

Nedavno otvoren Beogradski sajam automobila, čiji je DDOR osiguranje generalni sponzor, bio je prošle godine povod za pokretanje akcije „Za šumu u tvom kraju“ kojom je predviđena sadnja stotina stabala u gradovima u čitavoj državi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.