Izvor: Blic, 28.Feb.2020, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan čuveni Sajam automobila u Ženevi, dok Beograd ne planira promenu termina

Da bi sprečila epidemiju korona virusa, Švajcarska je danas zabranila velike skupove na kojima se očekuje više od 1.000 ljudi, zbog čega je otkazan i čuveni Sajam automobila u Ženevi. U poređenju sa ovom zemljom Srbija i Beograd uveliko se pripremaju za predstojeći Sajam automobila (DDOR BG kar šou), koji bi trebalo da se održi od 19. do 25. marta, i za sada nema nikakvih najava o mogućem otkazivanju.
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

29.02.2020 ::: DDOR BG CAR SHOW 07 - Lepota, snaga i strasti na jednom mestu

Izvor: AutoMagazin, 29.Feb.2020, 09:13

Dve po svemu jedinstvenе i ekskluzivnе sajamskе manifestacijе - Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 07 i 14. Sajam motocikala MOTOPASSION - najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, startuju na Beogradskom sajmu 19. marta i trajaće sve do 25. marta 2020. godine..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.