ISTOVREMENI LANČANI SUDARI: Beograd skoro paralisan

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTOVREMENI LANČANI SUDARI: Beograd skoro paralisan

Skoro istovremeno, u Beogradu su se večeras dogodila tri lančana sudara Skoro istovremeno, u Beogradu su se večeras dogodila tri lančana sudara. Kako prenosi portal telegraf.rs, nema povređenih. Prva nesreća dogodila se na auto-putu, u smeru ka Nišu kod Zmaj pumpe i u ovom udesu učestvovalo je više vozila. Pročitajte još: DVA SUDARA NA OBRENOVAČKOM PUTU: Jedna osoba poginula, povređeno više putnika (VIDEO+FOTO) Hitna pomoć je skoro u isto vreme dobila poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i za Sajam, gde je takođe došlo do lančanog sudara nekoliko automobila. Poslednja nesreća u nizu zbila se od na auto-putu u blizini Aerodroma "Nikola Tesla". Ceo grad je paralisan gužvama i to je sigurno doprinelo ovim nesrećama. Očekuje se da će gužve biti još veće u narednih nekoliko sati, sve do početka utakmice Crvena Zvezda - Keln, koja se igra na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.(telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UDES U KRALjEVU: U sudaru tri vozila povređena jedna osoba

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2017

Nesreća se dogodila nedaleko od Kamidžorskog mosta preko Zapadne Morave, na samom ulasku u grad na Ibru KRALjEVO – U saobraćajnom udesu tri automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio danas oko 18 sati, nedaleko od Kamidžorskog mosta preko Zapadne Morave,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.