Saab izdaje deonice u pokušaju pronalaženja finansija za isplatu zarada zaposlenima

Izvor: Moto.rs, 04.Avg.2011, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saab izdaje deonice u pokušaju pronalaženja finansija za isplatu zarada zaposlenima

Saab saga se nastavlja. Prema navodima agencije Reuters, švedski proizvođač automobila je najavio da izdaje dodatne deonice u pokušaju pronalaženja finansija koje će mu omogućiti da plati radnike. GEM Global Yield Fund, investiciona kompanija je najavila da želi da kupi oko pet miliona novih deonica čime bi imala oko 7% udela u ovoj kompaniji. Međutim, predviđaju analitičari to nije dovoljno za Saab, obzirom da deonice koje su emitovane, odnosno koje želi da otkupi GEM...

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saab još uvek čeka svetlo na kraju tunela

Izvor: Autoportal.rs, 04.Avg.2011

Kako navodi Reuters, švedski proizvođač automobila Saab je saopštio da će pustiti još akcija na berzu, kako bi sakupio novac potreban za isplatu zarada radnicima.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.