Izvor: RTS, 05.Apr.2021, 14:47

Ubijen skadarski "Kum", 30 metaka ispaljeno u njegov automobil

Nepoznati napadači ubili su u Skadru vođu lokalne mafije Bardoka Planaja, poznatog i pod nadimkom "Kum". Na njegovo vozilo ispaljeno 30 metaka.
Najmanje 30 metaka ispaljeno je u "rover" u kojem se nalazio šef skadarske mafije Bardok Planaj, poznat i po nadimku "Kum", saopštila je albanska policija.

Pre pucnjave, Planaja su pratila dvojica napadača, koji su ga sustigli nekih 150 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << metara od kuće u kojoj je živeo.
Oružje iz kojeg su pucali pronađeno je u automobilu zapaljenom na prilazima Skadru.
Planaj je bio glavni osumnjičeni u nekoliko mafijaških istraga, uključujući šverc droge, pranje novca, a pred poterom italijanske policije, njegovi ljudi su 2014. godine u more bacili 210 kilograma droge.
U sličnoj akciji italijanske policije, klan na čijem je čelu bio Planaj ostao je bez oko 600 kilograma marihuane, takođe bačene u more.
Planaj je na misteriozan način uspeo da izbegne hapđenje pre četiri godine, pošto se sakrio u automobilu jednog poslanika u albanskom parlamentu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIKVIDIRAN SKADARSKI KUM: U rover Bardoka Planaja napadači sasuli 30 metaka (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Apr.2021

Nepoznati napadači ubili su u Skadru vođu lokalne mafije, Bardoka Planaja, poznatog i pod nadimkom "Kum". Na njegov "rover" je ispaljeno 30 metaka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.