Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2023, 09:23

Ubijen radnik televizije u Albaniji, napadači hteli da upadnu u zgradu, pucali pa pobegli

Jedan radnik albanskog kanala „Top čenel“ ubijen je nakon što su nepoznati napadači pokušali da upadnu u zgradu te televizije u Tirani.
Nedugo nakon napada, koji se dogodio noćas sat posle ponoći, na obližnjem auto-putu je pronađeno zapaljeno vozilo marke „rendž rover“, za koji se sumnja da su izvršioci koristili za napad na televizijske kancelarije, piše Albenijen post, prenosi Blic.
Pretpostavlja se da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u zapaljenom vozilu nalazi i „kalašnjikov“ koji je korišćen u napadu.
Radnik u koga su napadači pucali star je 60 godina, a preminuo je na putu do bolnice.
Zasad se ne zna motiv napada koji se dogodio na glavnom ulazu u „Top čenel“.
U Tirani je celu noć bila potera za napadačima, a policija je postavila kontrolne punktove širom grada.
Izvor: Blic.rs
Otac i sin iz Niša ubili kuma u podrumu kuće i pokušali da predstave kao samoubistvo

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Tirani iz kalašnjikova pucano na zgradu televizije, ubijen čuvar

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2023

Čuvar albanske televizije "Top čenel" ubijen je pošto su za sada neidentifikovani napadači ispalili više hitaca u pravcu zgrade u Tirani u kojoj se nalazi ovaj medij.

Nastavak na Radio 021...

Napad na televiziju u Tirani, ubijen čuvar

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2023

Nepoznati napadači su noćas ubili čuvara televizije "Top čenel" u Tirani prilikom pokušaja da upadnu u zgradu tog medija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

UPUCALI RADNIKA OBEZBEĐENJA, PA POBEGLI Uhapšene dve osobe osumnjičene za ubistvo radnika na televiziji u Albaniji

Izvor: Blic, 27.Mar.2023

Albanska policija privela je dve osobe osumnjičene za povezanost sa napadom iz vatrenog oružja na zgradu televizije Top čenel u kojoj je poginuo 60-godišnji radnik obezbeđenja. U izveštaju TV Kljan se navodi da su dvojica osumnjičenih uhapšena u Valoni i da su poreklom iz Skadra, prenosi Reporteri.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.