Izvor: Radio 021, 19.Nov.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Teodore Kaćanski još uvek nije uhvaćen

Dve godine od ubistva tridesetogodišnje Teodore Kaćanski na Telepu, još uvek nije poznato ko ju je ubio.

Teodora je, 19. novembra 2016. godine oko 18 časova ranjena s više hitaca na parkingu u Somborskoj ulici kod broja osam, a preminula je 22. novembra u večernjim satima u Kliničkom centru Vojvodine. Na nju je pucano u trenutku kada je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil "rendž rover" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ispred zgrade u kojoj je živela sa Nenadom Stevićem (39).

Prema rečima svedoka, tada je iz žbunja izleteo napadač i ispalio pet hitaca u devojku, a zatim je pobegao u pravcu Bulevara patrijarha Pavla. Teodora je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon tri dana preminula.

Ubrzo je utvrđeno da je meta napadača bio Nenad Stević, koji se, po pisanju Dnevnika, dovodio u vezu s "veterničkim klanom", a bio je i svedok na jednom od procesa Nenadu Opačiću još 2003. godine kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića.

Autor: Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dve godine od ubistva devojke u NS " i dalje nema krivca

Izvor: B92, 19.Nov.2018

Dve godine od ubistva tridesetogodišnje Teodore Kaćanski u Novom Sadu, još uvek nije poznato ko ju je ubio, piše Dnevnik, a prenosi 021.rs...Teodora je, 19. novembra 2016. godine oko 18 časova ranjena s više hitaca na parkingu u Somborskoj ulici kod broja osam, a preminula je 22. novembra u večernjim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.