Pauk umalo odneo Toletov automobil

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauk umalo odneo Toletov automobil

Malo je nedostajalo da službeni automobil „Rendž RoverTomislava Karadžića, predsednika FSS koji je na kratko bio parkiran ispred zgrade na Terazijama 35 odnese pauk.
Momak iz obezbeđenja prvog čoveka FSS i okupljeni novinari uspeli su da ubede radnike „Parking servisa“ da ipak ne odnesu automobil, jer je u toku važan sastanak u Savezu sa kandidatom za selektora Sinišom Mihajlovićem.
Vrlo brzo posle toga sastanak je završen, pa pauk nije imao potrebe da interveniše i ponovo dolazi na Terazije 35.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pauk umalo odneo Toletov automobil

Izvor: Utakmica.rs, 07.Maj.2012

Malo je nedostajalo da službeni automobil "Rendž Rover" Tomislava Karadžića, predsednika FSS koji je na kratko bio parkiran ispred zgrade na Terazijama 35 odnese pauk. Momak iz obezbeđenja prvog čoveka FSS i okupljeni novinari uspeli su da ubede radnike...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Pauk umalo da odnese kola Toleta Karadžića tokom sastanka sa Mihajlovićem

Izvor: Blic, 07.Maj.2012

Radnici "Parking servisa" umalo su odneli nepravilno parkiran automobil predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića dok je on bio na sastanku sa kandidatom za selektora naše reprezentacije, Sinišom Mihajlovićem. Arhivska fotografija..Kako javlja "Sportski žurnal", radnici "Parking...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.